Her er anbefalinger fra forældre, hvis børn jeg har passet:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi kan på det kraftigste anbefale dagplejer, Betina Ernstsen

Vores datter Sofie har været så heldig, at blive passet hos Betina i perioden februar 2021 til april 2022.
Betina er af natur en meget omsorgsfuld og ærlig person, hvilket vi som forældre tydeligt har mærket i hverdagen. Hun har en ekstrem empatisk og nærværende omgang med de små børn som hun passer, hvilket vi ser, idet hun altid er klar med en kærlig hånd og knus når børnene har behov for det. Derudover har hun en helt fantastisk måde at tale til de helt små mennesker, som ofte endnu ikke selv har et sprog, altid i øjenhøjde om med en nysgerrighed for at forstå dem.

Hos Betina er hverdagen fuld af aktiviteter, med mange turer på ladcyklen til sjove legepladser, fodring af ænder, omgang med øvrige dagplejere og deres børn samt ture til gymnastiksalen i Prismen. Og selve hjemmet bærer præg af stor hjertevarme, musik i form af klaver og sang samt saxofonen, og plads til masser af leg og hop på madrassen i stuen. Ofte kommer der ‘nyt’ legetøj frem fra kælderen, så der altid er udvikling ift. børnenes interesse og alder. Der er mange spændende bøger på bogreolen, som der lystigt læses i. Og derudover formår Betina også at lave kreative projekter med børnene, såsom juledekorationer, påskeæg og diverse malerier. Til stor glæde for børnene.

Der er nybagte boller, masser af frugt og grønt samt generelt god madkultur i hjemmet. Henter vi tidligt, har Sofie altid fået tilbudt en eftermiddags bolle i hånden. Børnene er altid meget rene og fine, så også her er plejen i top.
Betina er let af træffe aftaler med, og god til at kommunikere med os forældre. Hver dag sendes der hyggelige billeder, af hvad der er sket den pågældende dag, så det er let at tale med banet om dette.

Vi fik selv anbefalet Betina, af en familie som har haft 2 børn i pasningen. Sofie har 2 storesøskende, som begge gik i kommunal vuggestue - endda et rigtigt fint sted. Men med denne fantastiske oplevelse hos Betina, vil vi aldrig nogensinde være i tvivl om, at vi til hver en tid ville vælge Betina frem for alt andet, til pasning af de søde små.

Kærlig hilsen
Thomas og Kristine
(Personlig henvendelse ved yderligere spørgsmål kan rettes til tlf.: 22753831)  

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Elin har gået i dagpleje hos Betina i 2 år (fra 13 måneder til 2 år og 11 måneder) og vi har været rigtig glade for det. Hverdagen hos Betina føltes rolig og tryg og børnene er i dejlige omgivelser med stor have, legehuse og trampolin. Om formiddagen var de ofte på cykeltur på Amager enten på legeplads eller nede og fodre ænder. Hvis ikke de var på tur, spillede Betina klaver og sang sammen med børnene, det elskede Elin. Og ind imellem holdt de krea-værksted hvor der blev lavet fine små gaver. Elin blev puttet i sin egen barnevogn udendørs, så hun fik masser af frisk luft i løbet af dagen - også på regnvejrsdage, hvor børnene også sov udendørs under halvtag. Hver dag var det rart at aflevere Elin om morgenen og vi har altid fået en glad pige med hjem. Betina gør meget for at børnene har det godt og ser børnenes behov.

Vi kan varmt anbefale Betina som dagplejemor:)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

De varmeste anbefalinger

Betina har passet vores datter Alberte i 1,5 år. Det har hun gjort med en utrolig varm og rummelig personlighed kombineret med stor pædagogisk dedikation til at skabe en varieret og spændende hverdag, hvor børnene introduceres for både musik, sang, udendørsoplevelser i nærområdet, tumleleg på trampoliner m.m. Hun er det mest rummelige menneske, du kan møde, og hendes nærvær og tålmodighed smitter af på børnene, der føler sig trygge og set. Hun har tilmed nogle rigtig gode rammer at drive dagpleje i – en stor dejlig have med legehuse og et drivhus, som børnene elsker. Til sidst skal det tilføjes, at Betina selv har en dejlig familie, som børnene lærer at kende igennem den daglige gang i huset, og at Alberte har været meget glad for den måde, at hele familien har været med til at gøre det sjovt og trygt at gå hos Betina.

 

De varmeste anbefalinger

Stine, Simon og Alberte

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Betina har igennem de sidste 1.5 år passet vores datter Bjørk. Det har hun gjort på den mest omsorgsfulde og trygge måde som overhovedet muligt. Jeg er selv pædagog igennem de sidste 15 år og har set både gode og dårlige børnepassere. Betina skiller sig ud. Hun er utroligt sød, hjertelig og dygtig og det har helt fra første dag, været lidt som at aflevere vores datter; Bjørk, til et familiemedlem. Betina sendte hver dag et par billeder og en lille tekst om hvordan dagen var gået. Dette var ikke noget hun behøvede at gøre men det var alligevel rart og gav os forældre en tryghed, samt en god mulighed for at snakke med vores børn om dagen når de kom hjem. Betina er rigtig god til at udnytte lokalområdets forskellige muligheder og ungerne er stort set på tur hver dag. Hvis de en gang imellem bliver hjemme, så er det i et dejligt hjertevarmt hus med en super fin og hyggelig have som børnene elsker at boltre sig i. Betina prioriterer god økologisk mad og alt er lavet med kærlighed fra bunden. Desuden har Betina selv nogle enormt søde børn som tit leger med ungerne. Vi vil enormt gerne sende vores varmeste anbefalinger til Betina Ernstsen. Mvh Jon og Lisa

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Til alle forældre, der leder efter første pasning til deres lille barn: vælg Betina!

Betina passede først vores datter, Sofie, og senere var vi så heldige at vores søn, Mathias, kunne følge trop. Betina giver den bedste start på pasning uden for hjemmet i trygge rammer. Betina er en utrolig tillidsfuld og rar person, som børnene (og forældrene) meget hurtigt bliver glade for. Der bliver ofte taget på udflugter, og børnene leger enten inde eller ude i Betinas egen have, hvor der både er sandkasser, legehus, trampolin, legetøjskøretøjer mm. Børnene sover ude i den friske luft i Betinas have - begge vores børn har taget længere lure hos Betina end hjemme. Der er altid glade og aktive børn hos Betina, og der bliver hygget, grinet, leget, kigget i bøger, spillet musik og sunget. 

Vi er selv taknemmelige for at have haft vores børn passet hos Betina, og vi giver de varmeste anbefalinger! 

Med venlig hilsen

Henrik og Mette

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vores datter startede hos Betina, da hun var 10 måneder gammel og vi kunne ikke have ønsket os en mere tryg og rar start. Betina er meget omsorgsfuld og nærværende overfor de børn hun passer, tager dem på mange ture og stimulerer dem med både musik, bondegårdsbesøg og meget andet. Vi kan varmt anbefale Betina!

Dbh. Thomas og Martha

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Betina har passet vores yngste søn, Sverre, fra han var ca. 12 til 24 mdr - og hvor er vi taknemlige for at vi fik anbefalet netop hende: Det har virkelig været en fornøjelse for både Sverre og os at komme i Betina’s hjem!

På det personlige plan er Betina rolig, kærlig og konsistent overfor børnene - og nem og ligefrem at kommunikere med for os forældre.

Samtidig er Betina imponerende god til i sin omgang med børnene at stimulere deres sprog - og ikke mindst deres musikalitet via sin musik-baggrund og -uddannelse.

De hjemlige omgivelser hos Betina er optimale med rigtig gode legemuligheder indendørs, en skøn have til udeleg, og god varieret mad til børnene - og som bonus er der Betina’s dejlige familie.

Samtidig har vi været imponerende over, hvor ofte Betina har taget børnene med på tur på sin lad-elcykel, bl.a. til diverse legepladser i nærområdet, bondegården, Kastrup fortet, Dortes høns, Den Blå Planet, Zoo mv.

Man kan i det hele taget godt mærke at Betina har det pædagogiske fundament på plads - og så er det tilsat en oprigtig varme, som man altså ikke lige finder hver dag.

Med vores hidtidige erfaring med dagpleje og vuggestue fra Sverre’s to storebrødre er vi efterhånden ret afklarede med hvad vi sætter højt hos den, der skal tage vare på vores barn - og Betina har givet os netop dette og meget mere oveni.

Vi giver (åbenlyst) Betina vores bedste anbefaling - med et lille suk over at vi ikke fandt hende noget før, så vores to større børn også kunne have haft glæden ved at lære hende og hendes skønne familie at kende.

Dan & Christin (maj 2018)

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vores datter, Regitze, blev passet hos Betina i knap 15 måneder fra november 2016 og frem.

Betina er et utrolig varmt, sødt, roligt og sympatisk mennesker. Børnene elsker hende!! (.. og det samme gør vi forældre! )

Hun møder børnene i øjenhøjde og planlægger et passende og alsidigt program for dagen og ugen. Dagligt modtog vi SMS med billeder fra dagens aktiviteter, som varmer om hjertet.  

Musik, sang, stimulerende leg og daglige ture er en fast del af hverdagen hos Betina. Endvidere bor hun i et dejligt hus, med den skønneste lukkede have og hendes søde familie er med til at danne de perfekte rammer.

Leder man efter en dygtig og engageret dagplejemor, med hjertet på det helt rette sted, kan vi på det varmeste anbefale Betina.

Regitze fik den ultimative bedste start og vi er evig taknemlig for vi fik Betina anbefalet!

KH.

Claus & Maria

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hvor er det godt, at der findes børnepassere som Betina, særligt i en tid med så mange besparelser på de offentlige institutioner. Vores søn har gået hos Betina i perioden fra feb. 2016 - april 2017 og vi kan kun give hende vores varmeste anbefaling. Her har vores søn kunne starte overgangen fra hjem til en hverdag ude i trygge, stimulerende og hjemlige omgivelser.

Da vi skulle til at skrive vores barn op til institutioner på borger.dk syntes vi ikke, at det var en rar tanke at overlade vores barn til andre -og ret hurtigt stod det klart for os, at vi ikke ønskede en overgang fra hjem til rød, blå eller grøn stue. Så hørte vi om Betina igennem et familiemedlem og allerede fra første møde, var vi utrolig trygge ved at lade Betina passe vores søn. Hun viser med sin ro og erfaring, at hun har styr på børn og lyst til at give dem en god og tryg hverdag. Hun har desuden holdt løbende forældrekaffe, så vi forældre til børnegruppen kunne få lov at hilse på hinanden.

Betina bor i et dejligt hus, som giver mulighed for, at børnene kan stå ude og sove i den friske luft, at børnene kan lege i haven og nyde de små ting i livet som at plukke et hindbær, kigge på en snegl og hvad der nu ellers lige sker i græs og busk.

Der er en fast rutine i hverdagen hos Betina, der gør børn trygge samtidig med, at de ofte er på ture til en bondegård, til stranden, rytmik eller andet sjovt som byen byder på. Betina og hendes mand er desuden meget musikalske, hvilket gør at hverdagene også byder på sanglege, klaverspil m.m.

Maden hos Betina har været utrolig sund og delikat med nybagt brød, nystegte fiskefrikadeller, kogte grønsager og meget andet, der gør det sjovt for børn at spise. Der er altid god ro ved bordet og maden serveres i konsistens og størrelse, så det passer til de forskellige børns alder og kunnen. Det har virkelig været skønt, at få et barn hjem, man ved har fået god mad og Betina har altid været sød til at give en bolle til turen hjem, hvis man fik hentet efter en lur og inden frugt.

Betina har desuden kun haft meget få sygedage.

Til slut skal det siges at dette ikke kun er en varm anbefaling af Betina, men af hele hendes familie. Både Betinas mand og børn, som naturligt også er i hjemmet i ny og næ i dagtimerne, udviser en utrolig ro og sød interesse i børnene der går hos Betina. 

Med alle de gode ting at sige om Betinas dagpleje, har vi naturligvis også skrevet vores yngste barn op til plads hos Betina og håber meget, at hun også får mulighed for at have sin overgang fra hverdag hjemme til pasning ude hos Betina.

Hermed de varmeste anbefalinger fra

  Lisa Vardrup og Jon Navntoft

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vores datter var næsten lige fra begyndelsen glad for at blive afleveret hos Betina i de trygge og rolige rammer med tre andre børn. Betina sørger for at tilrettelægge hverdagen så den passer til hvor børnene er i deres udvikling. Hun prioriterer ture ud af huset i ladcyklen næsten hver dag og bruger musikken som et gennemgående element for leg og læring. Hos Betina er der plads og overskud til at imødekomme det enkelte barns behov. Vi fik næsten dagligt beskeder med billeder om hvad hun og børnene har lavet, og Betinas søde familie bliver børnene også trygge ved og glade for. Vi har kun oplevet glade og stimulerede børn i de familiære rammer, og vi kan varmt anbefale Betina som dagplejer.


Mvh Marie, Bjarke & Helena

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vores datter, Sofie, har været passet hos Betina i 10 måneder 2016-2017. Vi kan varmt anbefale pasning hos Betina! Betina er selv en rolig og behagelig person, og hun giver nogle trygge og hyggelige rammer for børnene. Musik og sang er i fokus hos Betina, og der bliver leget med og spillet meget på instrumenter. Vores datter er i dag meget glad for at synge, og vi er sikre på, at Betina har spillet en rolle i den forbindelse. Betina tager børnene med på mange udflugter, herunder babysalmesang i kirken, ture på bondegården, leg på biblioteket, fællesleg i Prismen, osv., hvor børnene vænner sig til at være sammen med andre børn. Betina har desuden en dejlig lukket have, som børnene leger i året rundt. Endelig har Betina selv nogle meget søde og sympatiske børn, som engagerer sig i at lege med dagplejebørnene.

Som forældre har vi modtaget daglige sms'er fra Betina med beskrivelse af og billeder fra dagens begivenheder - en hilsen, som man virkelig glæder sig over.

Kort sagt har Sofie haft en super tid hos Betina. Sofies egen iver efter at komme afsted hver morgen har også bevidnet dette.

Vi har nu vores barn nr. 2 skrevet op til pasning hos Betina, og vi håber, at han kan få en lige så god start på pasning uden for hjemmet som sin søster.

Med venlig hilsen

Henrik og Mette

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi vil med glæde anbefale Betina som privat børnepasser. Vi har altid haft vores (3 større) børn i vuggestue, og vi stod derfor i et dilemma da det viste sig at vi ikke fik plads i 'vores' vuggestue til vores 4. barn Silja. En veninde anbefalede Betina som børnepasser og efter at have været på et par besøgsdage var vi helt overbevist om at det var den rigtige løsning for Silja. Den rolige og altid kærlige atmosfære er det svært at finde andre steder. Silja følte sig fra start velkommen og tryg hos Betina og hendes rare familie. Hver morgen drøner Silja ind ad døren, og efter et hurtigt smut forbi legesagerne på gulvet, styrer hun videre hen til klaveret hvor de 'sammen' spiller og synger, inden den står på diverse måltider og småture ud af huset. Alt sammen er tilpasset børnenes behov og dagsform. Så selv med vores generelle meget positive oplevelser fra andre børnepasningsmuligheder, vil vi klart anbefale Betina som den bedste start på livet væk fra mor & far. Mere trygt og nærværende bliver det ikke. 

Nanette, mor til Silja

-------
Betina har passet vores søn Carl i 8 måneder indtil han fik plads i vuggestue. Carl har fået en tryg opstart i forhold til at blive passet af andre.
Carl har været glad hver eneste dag han er blevet afleveret, hvilket i høj grad skyldes at Betina tilpasser sig de enkelte børns behov og tilrettelægger dagen herefter.
Betina har været god til at tage børnene med på tur, og Carl har både været i legestue, på legeplads og i den blå planet. Derudover har Betina en stor have, hvor Carl har hygget sig i.
Betina samt hendes familie har været meget omsorgsfulde overfor Carl og vi har været trygge med aflevering lige fra starten.
Vi giver derfor de varmeste anbefalinger.
Carl, Christian og Pernille

--------

Anbefaling af Betina Ernstsen som børnepasser, marts 2015

Betina har passet vores Marius i godt 6 måneder, inden han fik vuggestueplads. Det har været et fantastisk samarbejde, og Marius har haft den bedst mulige start på hverdagen uden for hjemmet. 

Med en professionel, pædagogisk og engageret tilgang til sit arbejde har Betina skabt tryghed og rutiner og samtidig sørget for, at der skete en masse i hverdagen for børnene med blandt andet ture til legepladser og legestuer med andre børn. 

Vi har altid været helt trygge ved at aflevere Marius og har i løbet af dagen modtaget sms'er om aktiviteter, sovemønstre og billeder, hvilket har været guld værd. Sund mad og god søvn til børnene har alle dage været en selvfølge.

Vi kan på det varmeste anbefale Betina til børn, som venter på vuggestueplads, eller har brug for en rolig opstart uden for hjemmet.

Mads og Julie 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi kan på det varmeste anbefale Betina som børnepasser, Juli 2014

Hun er utrolig opmærksom og nærværende, kærlig og pædagogisk velfunderet. Hun er fleksibel iforhold til børnenes individuelle behov og meget aktiv hver eneste dag. Vi har været utroligt glade for at have vores pige hos betina og har sat stor pris på de opdateringer og billeder Betina fremsender dagligt fra ture og aktiviteter!

 De varmeste anbefalinger herfra! - Esben Andersen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi valgte at få vores datter Alberte passet, fra hun var ca. 1 år, hos Betina i stedet for at sende hende i vuggestue med det samme. Det er det bedste vi kunne have gjort.

Hos Betina har hun fået en tryg og rolig opstart, inden hun skal kastes ud i nye og større udfordringer i en institution. Betina har givet Alberte den ro og omsorg som alle små børn har brug for, og samtidig har hun formået at få børnene med ud på tur og få udendørs oplevelser med andre børn nærmest dagligt. Alberte har stort set hver morgen været ivrig efter at komme over til Betina og det er en fryd altid at kunne aflevere og hente en glad lille pige hver eneste dag. Hos Betina er der et varmt og børnevenligt miljø hvor man har lyst til at ens lille guldklump skal være.

Vi har oplevet stor fleksibilitet med Betina - og selvom hun jo "kun" er hende selv, har vi ikke haft problemer med sygdom el.lign. Vi har stabilt og forudsigeligt kunnet aflevere vores pige hver morgen. Det har været en ubetinget fornøjelse.

Vi ville ønske Betina passede børn helt frem til de skulle i skole

fra Charlotte - mor til Alberte

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har haft Isak hos vores fantastiske børnepasser Betina i 7 mdr og har desværre fået vuggestue. Hos Betina og hendes dejlig familie afleverer man trygt sin guldklump med en god mavefornemmelse. Vi har været meget kritiske og været flere forskellige steder for at finde det bedste af det bedste ... Og Betina har virkelig været den bedste dagplejemor, man kan ønske sig. Med leg i haven, masser af sang og musik, god mad hver dag, ture i Christianacyklen, besøg på legepladser, stranden akvariet osv ... Og hver dag får man en SMS med billeder af børnene og dagens oplevelser. Det giver ekstra tryghed, så bekymringer forsvinder og arbejdsdagen går meget nemmere. Betina ser de ting, vi andre hønemødre ser - hun er selv mor til 3 og har helt styr på alt - så hvis I (lige som vi) ønsker det bedste for jeres barn, finder I det hos Betina.
Kærlig hilsen Isak, Vigga og Bobby (Juli 2014)

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære forældre   (Februar 2014)
Hvis du/i er på udkig efter en dagplejeplads til dit barn kan vi på det varmeste anbefale
Betina. Betina har passet vores tvillingedrenge i 7 måneder og det har på alle måder været
en god oplevelse for både børnene og os. At skulle aflevere sine børn for første gang kan
godt være en skræmmende tanke men det har på ingen måde været skræmmende, tværtimod har vi fra første møde med Betina og ikke mindst hendes dejlige familie, været fuldstændig trygge ved at aflevere vores børn hos Betina. 

Betina har været meget kompetent i forhold til vores børn, hun er desuden uddannet pædagog og har stor erfaring med hendes egne 3 børn, hvilket var en tryghed for os. Samtidig udstråler Betina en enorm ro som smitter af på børnene, og vores drenge blev meget hurtigt trygge ved at være hos Betina. Når vi afleverer vores drenge om morgenen bliver de taget imod med kram og kys og ofte leger Betinas yngste søn på 3 år lidt med de små inden han selv skal af sted i børnehave -­‐det er så hyggeligt. Om dagen laver Betina forskellige aktiviteter med børnene afhængig af vejret. Flere gange om ugen mødes de med andre dagplejere og deres børn, fx til rytmik i prismen, sang og musik i kirken samt sjov og ballade på legepladsen eller i Betinas skønne have, hvor der er masser af plads til at børnene kan boltre sig. Vi har været meget glade for kombinationen af den ro der er med kun fire børn hjemme hos Betina samtidig med at de får mødt andre børn, når de tager på tur. For vores familie har drengenes tid hos Betina været en helt perfekt start på livet uden for hjemmets fire vægge. Betine er meget omsorgsfuld og vi mærker tydeligt hvordan vores drenge knyttet sig til hende. Det betyder meget for os at vores drenge er glade når vi afleverer dem, og skulle de have sovet dårligt eller været lidt pylrede så ved vi at Betina har overskud til at være ekstra tæt på dem og indrette dagen efter deres behov. Vi har derfor altid afleveret vores børn med en god følelse i maven. Betina sender hver dag en sms med en lille historie om hvad de har lavet samt billeder af børnene - dagens bedste sms, som vi kommer til at savne. Vi kommer i det hele taget til at savne Betina og hendes familie. 

Med venlig hilsen

Theodor og Konrad

Marie Parslov

Niki Præst

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kære forældre som skal finde pasning. Vi kan på det varmeste anbefale Betina som børnepasser og afslutter vores pasning hos hende med stor taknemmelighed og en lille klump i halsen, nu hvor Karla skal ud på nye eventyr. Dagene hos Betina starter med en rolig stemning med musik eller en hyggestund over morgenmaden. Et stort kram og et smil fra Betinas søde børn der selv er på vej ud i verden. Tit har vi modtaget en sød besked op af dagen når børnene sover, med en hilsen fra dagens eventyr med billeder fra leg i haven eller udflugter til legepladserne, Prismen, bondegården eller rytmik. Karla har sovet lange lure i haven med ro og tilpasset hendes rytme. Hun er blevet forkælet med hjemmebag og en masse grøntsager og har aldrig haft en rød numse. Karla er vores første barn og vi har haft gode snakke om hendes udvikling og relationer til de andre børn og Betina er god til at se hver enkelt af børnene og hjælpe dem på deres vej. Karla har vinket glad farvel til os fra første dag, og vi har følt os trygge og priviligerede over at få så god en start på Karlas liv uden for vores hjem.

Gode hilsnen.

Nicolaj Krogh Jensen og Ninna HInchely Ebdrup

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

København den 20/5-2013
Anbefaling
Betina Ernstsen har passet vores datter Liv siden hun var omkring 1 år til nu hvor hun er ca. 20 måneder. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre start på Livs tilværelse udenfor hjemmet. Betina er omsorgsfuld og kærlig mod børnene. Både vi og Liv har været meget trygge ved at have hende som vores børnepasser. Liv har glædet sig når hun skulle af sted til Betina om morgenen.
Betina udstråler ro og er god til at give den videre til børnene. Hun er også god til at aktivere dem med ture eller i hjemmet. For eksempel har de ofte (stort set dagligt) været på biblioteket, bondegården, til tumlastik el. lignende.
Betina har stort overskud. For eksempel har hun næsten dagligt sendt billed sms´er (mms) af dagens begivenheder. Det har gjort det muligt for os at følge med i hvad Liv har oplevet og for at tale med hende om det. Det har vi sat stor pris på.
Maden som Betina serverer til børnene er god og varieret. Der er god tid til at spise den og hygge sig under måltiderne.
Betinas egne børn og hendes mand er meget søde og gode til at omgås ”de fremmede” børn.
Vi har to gange sagt nej tak til en almindelig vuggestueplads fordi vi var så glade for at Betina passede Liv og kan på det varmeste anbefale hende som børnepasser.
Du/I er velkomne til at ringe for en uddybelse af anbefalingen.
Med venlig hilsen
Signe & Søren Westergaard Jensen

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vedr.: Anbefaling // Betina Erntsen - privat børnpasser. 

Vi har haft vores datter Ellen i Betinas trygge varetægt siden juli 2012. Og det er har været yderst tilfredsstillende på alle tænkelige fronter! Vi kan derfor på det allervarmeste anbefale Betina som privat børnepasser. Børnene får helt tydeligt trygge, rolige og kærlige rammer. De bliver stort set hver dag taget med på tur, enten ud i Betina´s dejlige have, på legeplads eller biblioteket eller noget helt fjerde. De får udover kærlighed, god nærende mad, masser af pædagogisk og musikalsk stimuli og vi, som forældre, bliver løbende super godt orienteret med søde mms´er der via billeder dokumenterer børnenes dag! Dertil har vi endnu ikke oplevet sygedage og eventuelle fridage varslet i god tid. 

Der er ganske enkelt ikke noget dårligt at sige om vores samarbejde med Betina og det er med stor ærgrelse og sorg vi må afslutte det så "tidligt". (- fik uventet hurtigt den ønskede institutionsplads rundt om hjørnet. Og turde simpelthen ikke sige nej, grundet en masse logistiske hensyn. Men der er nærmest ikke gået en dag siden vi besluttede os, hvor vi ikke har fortrudt…) 

I øvrigt så har Betina også den sødeste familie som gør aflevering hver morgen endnu hyggeligere. 

 Ønskes mere information er I meget velkomne til at kontakte os!

Mange hilsner

Line & Jacob Hvam

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Udtalelse vedrørende Betina Bernstsen 6. juni 2012

I perioden 1. august 2011 til 1. maj 2012 har Betina passet vores datter Ella.

Som forældre til 3 er det ikke første gang vi har afleveret børn til pasning hos andre. Vores to store børn har begge gået i vuggestue fra de var 11. måneder gamle. Vi har altid været glade for vuggestuen, hvor der har været gode voksne og spændende aktiviteter. Vi havde derfor ingen planer om, at tingene skulle være anderledes denne gang. Men det blev det – heldigvis.

Vi har været ovenud lykkelige for den start vores datter har fået ved at være hos Betina i det lille år hun har været der. Helt fra start har vi haft en god dialog med Betina om det, der er vigtigt – barnets dag. Vi fik meget hurtigt den fulde tillid til, at vores barn blev set, hørt og stimuleret. Da vi 3 uger efter start hos Betina fik tilbudt plads i ønskevuggestuen takkede vi nej. Allerede da kunne vi se, hvor rart og godt Ella ville få det hos Betina.

Ella har haft en hverdag hos Betina, hvor alt det basale som god mad, kys og kram, sjov, dans, rene bleer osv. har været helt i orden. Dagene hos Betina har altid haft et indhold, der var tænkt for børnene. Vi kan ikke huske én eneste dag, hvor vores datter ikke har været ude i haven, på legepladsen, på vej til rytmik og leg i kirken eller på biblioteket - hvis der har været sådan en dag, har det bevidst været for at tage en rolig dag med bladren i bøger på madrassen eller spillen på klaveret. Vi kan heller ikke huske, at Betina har haft mere end én sygedag!

I den tid, hvor vi er kommet hos Betina, har vi også oplevet, hvor rart og trygt det kan være, at have sit barn i en anden families hus. Betinas egne børn, Hans, Karl og Alma, og Betinas mand Kjeld, har været meget kærlige overfor Ella. Den oplevelse, tror vi har gjort meget for Ellas tillid til andre mennesker.

Vi har holdt meget af Betinas måde at omgås børnene. Hun er rolig, kærlig og omsorgsfuld og udviser et udtalt koncentreret nærvær. Vi kan derfor kun anbefale andre, at have deres børn hos Betina.

 Med venlige hilsener Isa og Thomas Thomasen