Lidt om Betina

Jeg hedder Betina, er 52 år og mor til Alma på 22 år, Carl på 19 år og Hans på 13 år. Jeg er gift med Kjeld, som jeg været sammen med de sidste 26 år. Jeg er uddannet pædagog, og har erfaring fra specialområdet, hvor jeg har arbejdet med mennesker med autisme på skole, fritidshjem, aktivitetscenter og bosted. Fra Juli 2011 arbejdede jeg som privat dagplejer, hvor jeg havde vores egen søn samtidigt med at jeg passede et andet barn. I Juli 2012 startede jeg som privat børnepasser, og jeg er godkendt til 4 børn.

Som person er jeg stabil, rolig og engageret i mit arbejde og har et godt overblik. Jeg er pligtopfyldende og sjældent syg.

Ud over pædagoguddannelsen har jeg en beklædningsuddannelse (mønsterkonstruktion og design) og en multimedieuddannelse. I 2016 startede jeg på det 2 årige deltids Gøsselkurses - bevægelse, rytmik og musik for børn fra 1-10 år. Kurset sluttede i Maj 2018.

Da jeg var yngre rejste jeg en del, og har været i de fleste af de sydamerikanske lande, rejst i Indien og Nepal og Kenya og Tanzania. Der ud over har jeg arbejdet et år i England, en sommerferie på Island og været på et 3 måneders praktikophold i New York.

Mine interesser er at spille klaver og saxofon og gør det selv projekter